Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Katy Perry și Eminem se numără printre laureații EMA


   Katy Perry, Eminem și One Direction se numără printre laureații galei MTV European Music Awards 2013, de duminică, de la Amsterdam, dar momentul cel mai controversat a fost oferit tot de Miley Cyrus care și-a aprins un joint pe scenă, conform Reuters. Katy Perry a câștigat premiul pentru cea mai bună solistă, învingându-le la această categorie pe Lady Gaga și Miley Cyrus și obținând cel de-al treilea premiu EMA din carieră, primit cu ocazia celei de-a 20-a ediții a MTV European Music Awards. 
   După ce a intrat în posesia premiului solista americană a oferit o interpretare dramatică a piesei sale „Unconditionally”, într-un decor futurist, suspendată la 9 metri deasupra unei scene cu tematică cosmică. Deși a pierdut la categoria rezervată celor mai bune voci feminine, Miley Cyrus a câștigat premiul pentru cel mai bun videoclip cu piesa „Wrecking Ball”, reușind să capitalizeze pe seama controverselor pe care le-a provocat cu ocazia U.S. Video Music Awards, în luna august. 
   De asemenea, ea a reușit să provoace noi controverse după ce și-a aprins cu dezinvoltură un joint pe scena galei, în timp ce mulțumea pentru premiul primit. „Acest premiu nu-mi încape în poșetă, însă printre lucrurile din ea am găsit asta”, a ținut ea să precizeze cu nonșalanță, în timp ce-și aprindea țigara cu marijuana. Vedeta pink-punk, care în repetate rânduri nu s-a sfiit să se declare o mare amatoare de iarbă, a profitat de faptul că marijuana este legală la Amsterdam. De altfel, ea a fost văzută la sfârșitul săptămânii trecute relaxându-se în unele dintre cele mai bune coffee shop-uri din Amsterdam, alături de modelul britanic Cara Delevingne și de un alt „activist” pentru legalizarea consumului de canabis, rapper-ul Snoop Dogg. 
   Trupa pop britanico-irlandeză One Direction a avut de asemenea o seară bună, câștigând premiul pentru cea mai bună formație pop, în timp ce Harry Styles, cunoscut deopotrivă pentru că face parte din această formație dar și pentru prietenele sale celebre, a primit premiul pentru „best style”. 
   Rapperul american Eminem a primit premiul ‘Global Icon’ pentru întreaga carieră, dar și premiul pentru cel mai bun hip-hop, la doar o săptămână după ce a fost declarat artistul anului la gala inaugurală YouTube Music Awards. 
   Solistul trupei Thirty Seconds to Mars, Jared Leto, a profitat de faptul că formația sa a câștigat premiul la categoria rezervată muzicii alternative, solicitând păstrarea unui minut de reculegere pentru victimele taifunului Haiyan, care a lovit vineri insulele Filipine și s-a soldat, conform estimărilor, cu aproximativ 10.000 de victime. 
   Justin Bieber și-a păstrat pentru cel de-al patrulea an consecutiv premiul la categoria cel mai bun solist, în timp ce Beyonce și Bruno Mars au câștigat premiile la categoriile cea mai bună interpretare live și respectiv cea mai bună piesă. Chris Lee a câștigat premiul la categoria best worldwide act.
   Organizatorii au anunțat, sâmbătă, că următoarea ediție a premiilor MTV EMA va avea loc în orașul scoțian Glasgow în 2014.
Câștigătorii premiilor MTV EMA 2013:
Cel mai bun cântec: Bruno Mars – „Locked Out Of Heaven”
Cel mai bun videoclip: Miley Cyrus – „Wrecking Ball”
Cel mai bun debut: Macklemore & Ryan Lewis
Cea mai bună cântăreață: Katy Perry
Cel mai bun cântăreț: Justin Bieber
Cel mai bun artist pop: One Direction
Cel mai bun moment live: Beyoncé
Cel mai bun artist hip-hop: Eminem
Cel mai bun artist rock: Green Day
Cel mai bun artist electronic: Avicii
Cel mai bun artist alternative: Thirty Seconds To Mars
Cel mai bun look: Harry Styles
Artistul cu cei mai mulți fani: Tokio Hotel
Cel mai bun concert: Linkin Park – Mexico 2012
Cel mai bun artist internațional: Chris Lee (China/ Hong Kong/ Asia de sud-est/ Taiwan)
Global Icon: Eminem

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?