Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Poliţiştii au amendat peste 200 de participanţi la trafic, în două zile


       Åžoferii care circulă cu viteză și cei care efectuează depășiri neregulamentare au fost țintele polițiștilor de la Rutier. La sfârșitul săptămânii trecute, respectiv în zilele de 31 mai și 1 iunie, oamenii legii au organizat o acțiune pe linie de viteză și depășiri neregulamentare. 
 Rezultatele nu au întârziat să apară. În doar două zile, rutieriștii au amendat peste 300 de participanți la trafic. Cei mai mulți dintre cei amendați au fost șoferii care au călcat pedala de accelerație până la fund. În timp ce unii au primit doar amenzi, alții au rămas fără permise de conducere, deoarece au depășit limita de viteză cu peste 50 de kilometri pe oră. „În urma acțiunii desfășurate în perioada 31 mai – 01 iunie a.c., pentru combaterea vitezei excesive și depășiri neregulamentare, au fost aplicate 248 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.565 lei. De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 kilometri pe oră și alte 5 pentru depășiri neregulamentare”, ne-a declarat inspectorul Cătălin Manea, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea. 
       Åži săptămâna aceasta rutieriștii vor fi în tra-fic, iar principalii vizați sunt vitezomanii. Asta nu înseamnă că ceilalți participanți la trafic care vor încălca regulile de circulație nu vor fi trași la răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?