Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Bărbat împuşcat la o partidă ilegală de vânătoare


    Un bărbat din comuna Străoane, care a fost împușcat la o partidă de vânătoare ilegală, a fost internat în Spitalul Județean din Focșani. Polițiștii au aflat abia joi că în  unitatea medicală focșăneană se află în bărbat împușcat. „La data de 29 ianuarie a.c., orele 10.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că F. Gheorghiță, de 39 ani, din comuna Străoane, se află internat la Spitalul Focșani, cu diagnosticul de plagă prin împușcare”, ne-au transmis oamenii legii.
    După ce au fost informați despre incident, polițiștii au început să facă verificări pentru a stabili cum a ajuns bărbatul să fie împușcat. Așa au aflat că incidentul s-a petrecut pe data de 25 ianuarie, în timpul unei partide ilegale de vânătoare, care a avut loc pe raza comunei Străoane. „În urma primelor verificări a rezultat faptul că la data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, N. Florin, de 45 de ani, din Străoane, membru vânător, având asupra sa o armă de vânătoare de calibru 16 milimetri, a efectuat acte de braconaj pe raza satului Repedea, punctul Dealul Cincului. Acesta a vânat un iepure, iar o alice a ricoșat în F. Gheorghiță, din comuna Străoane, care mergea la o distanță de aproximativ 7 metri în fața sa, nimerindu-l în zona umărului drept. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și vătămare corporală din culpă”, au adăugat anchetatorii.
    Potrivit unor surse, cei doi ar fi mers împreună la vânătoarea ilegală. Victima nu recunoaște că a fost la vânătoare, spun sursele noastre, iar când a ajuns la spital le-ar fi spus cadrelor medicale că lovea cu ciocanul un rulment, iar o bilă i-a lovit la umăr. Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs incidentul, iar în funcție de rezultatele anchetei vor dispune măsuri corespunzătoare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?