Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Bursa serviciilor pentru clienţi şi parteneri, pe 29 mai


   Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea va organiza pe 29 mai, de la ora 10.00, o bursă a serviciilor pentru clienți și parteneri. Acțiunile vor avea loc la sediul AJOFM din Focșani, Bulevardul Unirii, dar și la sediul Punctului Teritorial de Lucru din Panciu. Bursa este organizată în cadrul proiectului „Plus de capacitate și expertiză în serviciul public de ocupare – SPO PLUS CE”, finanțat prin POSDRU 2007-2013, al cărei beneficiar este AJOFM.
   În cadrul acestei burse, AJOFM își propune să mediatizeze și să promoveze capacitatea mărită de prestare a întregului pachet de servicii de ocupare, prin intermediul unui capital uman cu competențe dezvoltate. De asemenea, își propune să mediatizeze și să promoveze deschiderea instituției publice pentru dezvoltarea și consolidarea rețelelor și parteneriatelor, care să asigure creșterea eficienței și a transparenței în acordarea serviciilor publice de ocupare.
   În cadrul acțiunii se dorește întâlnirea dintre reprezentanții AJOFM Vrancea și cei ai agenților economici, autorităților locale, sindicatelor, patronatelor, potențialilor beneficiari de servicii oferite de instituție, cu partenerii sociali și societatea civilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?