Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Miercuri se dă startul la Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni


   Miercuri, 29 mai, începe Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni (STEV), ediția XXXI, care va avea loc între 29 și 31 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță”, din Focșani. Festivitatea de deschidere va avea loc de la ora 12.00. În acest an intră în competiție pentru marele trofeu opt licee din Focșani, Odobești și Panciu, reprezentate de câte o echipă de liceeni actori, care vor prezenta fiecare o piesă de teatru, pregătiți de un îndrumător.
   Actrița Draga Olteanu Matei și jurnalistul Radu Herjeu vor juriza piesele de teatru puse în scenă de tinerii actori. Vor fi acordate trei premii colective: premiul I și marele trofeu pentru cea mai bună punere în scenă, premiul II și premiul III. De asemenea, vor fi premiați și cel mai bun actor și cea mai bună actriță în rol principal. Va fi acordat și un premiu la inițiativa actriței Draga Olteanu Matei, pentru cea mai bună actriță în rol comic.
   STEV este organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță”, Primăria și Consiliul Local al municipiului Focșani și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?