Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

A dat foc bunurilor ca să nu le împartă


   Un bărbat din Ivăncești, comuna Bolotești, a preferat să-și incendieze bunurile, decât să le împartă cu femeia de care se despărțise. Ieri dimineață, în jurul orei 02.00, la dispeceratul integrat ISU-SAJ s-a anunțat că la proprietatea lui Ioan I., de 58 de ani, a izbucnit un incendiu. Au ars obiecte de mobilier, respectiv un pat, o noptieră, o comodă, un televizor, articole textile și de îmbrăcăminte. Din primele verificări a reieșit că focul a fost pus intenționat. Polițiștii au intrat și ei pe fir și au deschis un dosar penal de cercetare. Bărbatul a recunoscut că el a dat foc bunurilor, pe motiv că femeia cu care trăise îi ceruse o parte din acestea. Acum, el este cercetat pentru distrugere prin incendiere. 
   Tot luni dimineață, în jurul orei 01.40, un echipaj cu o autospecială din cadrul Stației Vidra a acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința lui Vasile D., din aceeași localitate. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars obiecte de mobilier și articole de îmbrăcăminte aflate în holul locuinței. De asemenea, în incendiu a ars și cartea de identitate a proprietarului. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric.  
   De asemenea, la sfârșitul săptămânii trecute, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Stației de Pompieri Panciu a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Lenuței P., din cartier Neicu, oraș Panciu. Din cauza unui aparat de gătit defect au ars aproximativ 4 metri pătrați din acoperișul unei bucătării, construit din lemn, și s-au deteriorat un aragaz, o masă din lemn și o butelie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?