Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Gradaţii de merit pentru inspectori şi directori de şcoli


   Reprezentanții Inspectoratului Åžcolar Județean au definitivat lista beneficiarilor de gradații de merit. Pe listă se află mai multe nume de inspectori, dar și de directori de unități de învățământ. Astfel, inspectorul școlar general adjunct Luminița Balaban va încasa cu 25% mai mult la salariu, timp de 5 ani. De asemenea, de același avantaj financiar se vor bucura și Maria Dochia, inspector chimie, dar și inspectorul de management Radu Emil, inspectorul de geografie Dănuț Săcrieru, inspectoarea de programe și proiecte educaționale Lidia Dumbravă și inspectoarea pentru minorități Ana Gavrilescu. 
   Dintre directorii care vor beneficia de gradație de merit amintim pe Bogdan Ciubotaru, de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani, Mirela Lorelai Novetschi, director la Åžcoala nr.2 din Mărășești, Diana Tăicuțu de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani, Ioana Cherciu, director al Centrului Åžcolar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna” din Focșani, și Mihai Petruț, director al Liceului cu Program Sportiv din Focșani. Pe lista beneficiarilor de gradație de merit se numără și Emil Tudor, liderul Sindicatului Liber din Învățământ, dar și Lili Jeny Mihai, directorul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională.
   În total, 166 de profesori vor beneficia în anul 2013 de gradații de merit, acordate potrivit normelor stabilite de Ministerul Educației Naționale.  Aceste recompense salariale sunt acordate pe o perioadă de 5 ani, începând cu 1 septembrie 2013, și reprezintă 25% din salariul de bază. 
   Lista beneficiarilor gradațiilor de merit AICI

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?