Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Bărbatul care a lovit doi poliţişti, arestat preventiv


        Ion Văsuianu, bărbatul din Bîrsești care marți seara a lovit cu capul și picioarele doi polițiști din Tulnici, a fost arestat preventiv ieri, pentru 29 de zile. El a fost reținut marți noapte pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul a decis că se impune luarea acestei măsuri. 
 Reamintim că Ion Văsuianu a fost implicat marți într-un scandal de proporții. El a intrat fără drept în curtea unui localnic, care și-a permis să-i atragă atenția cu privire la faptul că ține oile pe proprietatea sa, având în mână și o secure. Speriat, consăteanul agresorului a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns oamenii legii, care au încercat să-l calmeze. Nu au reușit, așa că au folosit sprayul iritant lacrimogen și apoi l-au încătușat pe Văsuianu. L-au băgat în mașina de poliție cu intenția de a-l duce la postul de poliție, dar nici în autoturism nu s-a calmat. Potrivit oamenilor legii, el i-a lovit pe doi dintre polițiștii care se aflau cu el în mașină, cu pumnii și picioarele. Polițiștii loviți de bărbatul recalcitrant sunt de la Secția de Poliție Rurală Tulnici. 
 Acum, locuitorii comunei Bîrsești pot răsufla ușurați. Ion Văsuianu, care mai mereu era implicat în scandaluri, a ajuns din nou după gratii. Anterior, el a fost condamnat pentru omor, fiind eliberat din închisoare în anul 2004. În prezent, el mai este cercetat într-un alt dosar pentru amenințare cu moartea și distrugere. El este  acuzat că a distrus cu un par mașina primarului comunei Bîrsești, Costică Hîrșu, apoi l-a amenințat pe acesta cu moartea. Localnicii ne-au spus că Văsuianu mai și bea din  când în când, iar atunci când se află sub influența băuturilor alcoolice își iese total din minți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?