Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Apa caldă NU va fi oprită în Focşani datorită intervenţiei lui Marian Oprişan


   Focșănenii care sunt racordați la sistemul centralizat de încălzire vor beneficia în continuare de apă caldă datorită președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care, și de această dată, a intervenit personal pentru găsirea unei soluții în problema sistării agentului termic. În urma acestei intervenții, furnizorul de gaze GDF Suez Energy a acceptat o eșalonare la plată a datoriei acumulate de abonații ENET. Astăzi, compania ar fi trebuit să taie gazul, după ce a emis un preaviz de  sistare a furnizării de gaze naturale, pentru data de 15 mai 2013. ENET are de plătit 9,5 milioane de lei, sumă aferentă facturilor pentru lunile februarie și martie, în condițiile în care încasările de la populație se mențin scăzute. 
    Primarul Decebal Bacinschi a ținut să îi mulțumească public președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, pentru implicarea în rezolvarea acestei situații. „Adresez mulțumirile mele și, sunt convins, ale cetățenilor Municipiului Focșani, domnului președinte al Consiliului Județean Vrancea, domnul Marian Oprișan, care, ca și altă dată, a reușit ca prin implicare personală să găsească o soluție pentru această problemă, prin acceptarea de către GDF SUEZ a unei eșalonări la plată”, a menționat primarul Decebal Bacinschi, prin intermediul unui comunicat de presă.
    Edilul a specificat că aceasta este o soluție temporară și este necesar ca toți clienții SC ENET SA să înțeleagă necesitatea achitării serviciilor, pentru a avea o continuitate a furnizării apei calde menajere. „Åžtim că sărbătorile ce tocmai au trecut au însemnat și anumite cheltuieli suplimentare pentru fiecare, dar este necesar să facem eforturi pentru a achita, măcar parțial, factura aferentă serviciilor furnizate”, a spus primarul Bacinschi.
    Conducerea ENET așteaptă un răspuns la o adresă transmisă în urmă cu trei zile directorului general al GDF Suez și ulterior va stabili un grafic de eșalonare a plăților către furnizorul de gaze. Până atunci, societatea de termoficare va continua să  furnizeze apa caldă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?