Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Socru şi ginere acuzaţi că erau să omoare un adolescent


   Un bărbat din Mera și ginerele său vor ajunge în fața instanței de judecată, fiind acuzați de tentativă la omor calificat. Victima celor doi este un adolescent de 17 ani.
   Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Mitică P., de 56 de ani, și Marian G., de 31 de ani, au lovit un tânăr la data de 3 iulie 2012. Potrivit actelor de la dosarul cauzei, Mitică a avut, inițial, un conflict cu tatăl victimei, care ar fi trecut cu un camion pe un pod pe care trecerea autovehiculelor mai grele de un anumit tonaj era interzisă.
   În jurul orei 23.00, cei doi inculpați au observat victima pe stradă, împreună cu tatăl său. Marian le-ar fi făcut reproșuri celor doi, apoi a trântit victima la pământ, lovind-o. Apoi, socrul său i-a aplicat victimei o lovitură  în cap cu muchia toporului. Partea vătămată a avut nevoie de   7-8 zile de îngrijiri medicale pentru a se reface. 
   Inițial, inculpații nu au recunoscut niciuna dintre acuzații, dar ulterior au susținut că doar s-au certat, nicidecum nu s-a ajuns la bătaie. Mitică este acuzat de tentativă la omor calificat, iar ginerele său de loviri sau alte violențe. Dosarul va fi soluționat la Tribunalul Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?