Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Trimişi în judecată din cauza băuturii


   Mai mulți șoferi au fost tri-miși în judecată de procurori, fiind acuzați că au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Printre cei care s-au cinstit se află și Simion P., de 68 de ani, din Popești. 
   În rechizitoriul pe care procurorii l-au întocmit pe numele său se arată că la data de 17 februarie, în jurul orelor 09.00, omul a fost oprit în trafic la Dumbrăveni. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat că omul avea în sânge o alcoolemie de 2,25 grame la mie, chiar dacă era dimineață. În fața anchetatorilor, Simion a susținut că a avut probleme urgente legate de familie și a fost nevoit să urce la volan. În fața instanței de judecată, pentru același gen de faptă, va ajunge și  Ciprian B., de 24 de ani, din Păulești. În actul de sesizare a instanței de judecată se arată că pe 3 noiembrie 2012, șoferul a fost oprit în trafic la Tulnici, iar în urma testării a rezultat că acesta se urcase băut la volan. Ciprian avea o alcoolemie de 1,60 grame la mie. În fața anchetatorilor el a recunoscut fapta. 
   Daniel A., de 39 de ani, din Suraia, a fost și el depistat în trafic, deși consumase băuturi alcoolice. Potrivit anchetatorilor, pe 23 ianuarie, la un control de rutină, el a fost depistat conducând, având în sânge o alcoolemie de 1,40 grame la mie. Omul a recunoscut că a băut whisky și vin. 
   În fața judecătorilor focșăneni, din cauza băuturii, va ajunge și un bucureștean de 46 de ani. Este vorba despre Marian P., care la data de 3 martie a fost depistat de polițiști la Suraia. Potrivit rechizitoriului, omul avea în sânge o alcoolemie de 2,10 grame la mie. El a recunoscut că a consumat vin înainte de a se urca la volan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?