Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Elevi cu performanţe, sprijiniţi în cadrul proiectului „Tinerii Vrancei”


   15 elevi cu rezultate deosebite la învățătură vor fi sprijiniți timp de un an, în cadrul proiectului „Tinerii Vrancei”, inițiat de focșăneanul Bogdan Gabor. Sloganul sub care a fost lansat acest proiect sâmbătă, la Promenada Mall, este „Răsplătește talentul, motivează inteligența”. Proiectul se va desfășura pe durata unui an de zile, timp în care elevii vor beneficia de reduceri la rechizite, îmbrăcăminte și chiar la produsele alimentare, în baza unor carduri. Până în prezent nu au fost stabilite unitățile în care vor beneficia de reduceri. De asemenea, elevii vor fi implicați în activități extrașcolare diverse. Sâmbătă, beneficiarii au primit prin partea organizatorilor, diplome și dulciuri.
Elevii selectați să facă parte din acest proiect provin de la cinci licee din Focșani, respectiv Colegiul Națio-nal „Al. I. Cuza”, Liceul de Artă „Gh. Tattarescu”, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, Colegiul Național „Unirea” și Liceul Pedagogic „Spiru Haret”. Ei au medii de peste 9 la toate materiile, fiind incluși în proiectul „Tinerii Vrancei” la recomandarea diriginților. „Îmi place să pun cărămidă peste cărămidă, iar acest proiect vreau să devină foarte prețios. Voi porni de la 15 tineri. Din discuțiile cu ei am văzut că au multe idei și vor să facă multe lucruri, dar vreau să îi și văd”, a precizat Bogdan Gabor.
   Pe viitor, în cadrul aceluiași proiect, elevii vor purta discuții cu reprezentanți ai mass-media despre societatea actuală. De asemenea, în cadrul activităților desfășurate sub sloganul „Valorile Vrancei”, elevii vor putea intra în contact cu personalități din lumea culturală și nu numai, de la care vor primi sfaturi prețioase și de la care vor avea cu siguranță multe de învățat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?