Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Dezbatere pe tema educaţiei la Şcoala Tîmboieşti


   Åžcoala Gimnazială Tîmboiești a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, o dezbatere cu tema „Fiecare copil are nevoie de un profesor. Profesori bine pregătiți pentru toți copiii”. Acțiunea a făcut parte din cadrul Campaniei Globale pentru Educație, desfășurată sub egida UNESCO, reprezentată în România de Organizația Salvați Copiii. Dezbaterea a fost coordonată de consilierul educativ al Åžcolii Gimnaziale Tîmboiești, profesoara Corina Antonache, iar la eveniment  au participat inclusiv directorul școlii, profesoara Mihaela Simion, primarul Daniela Mihalcea, Ana Gavrilescu- inspector școlar minorități naționale și cadre didactice ale școlii.
   În acest an, campania din cadrul Săptămânii Globale de Acțiune pentru educație și-a propus să atragă atenția asupra faptului că pentru a respecta dreptul la educație al tuturor copiilor, este nevoie de mai mulți profesori calificați, profesio-niști, care să fie sprijiniți și remunerați ca atare. Fiecare copil din lume are dreptul la o educație de calitate, dar niciun copil nu se poate bucura de acest drept în absența unor cadre didactice calificate.
   Elevii coordonați de profesoara Corina Antonache au spus cum văd ei profesorul ideal pentru a avea un învățământ de calitate. Directoarea școlii a subliniat faptul că elevii Åžcolii Tîmboiești sunt printre cei avantajați de faptul că beneficiază de o școală modernă, renovată și utilată cu mobilier și aparatură nouă, dar și de cadre didactice bine pregătite.
    „Educatorul este un om cu mult har și vocație, un modelator de suflete și de caractere, un model de succese în viață. Am fost și voi fi omul care va sprijini în permanență școala și cadrele didactice în dezvoltarea învățământului de calitate”, a spus primarul localității, Daniela Mihalcea.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?