Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

SCB Tecuci a câştigat Cupa la minifotbal


   Duminică, s-a desfășurat în sala de sport din Mărășești o nouă competiție de minifotbal, Cupa SCB (CFR), unde au participat 4 echipe: SCB Mărășești, SCB Adjud, SCB Tecuci și SCB Borzești. A fost o competiție la care au parti-cipat doar angajați ai CFR. Întrecerea a fost câștigată de SCB Tecuci, iar meciurile au fost arbitrate de Galavan Daniel și Grigorică Valentin. Comisia tehnică a fost alcătuită din: Grosu Cosmin, Sima Florin și Mihalcea Cătălin. 
   Competiția va fi reluată bianual și cupa va fi transmisă mereu câștigătorului, care o va păstra până la următoarea etapă. Golgeterul competiției a fost Mihai Ouatu (SCB Tecuci). Festivitatea de premiere a fost oficiată de șeful Secției CT3, Nicolae Grosu, care a felicitat toate echipele și inițiativa organizatorului competiției, Cătălin Mihalcea. „Scopul organizării acestui eveniment a fost acela de a menține o colaborare și relații de prietenie între angajații SCB, petrecerea în mod plăcut a timpului liber, atragerea tuturor spre practicarea unui sport, spre mișcare”, a declarat Cătălin Mihalcea. 
   De asemenea, acesta intenționează să formeze și o selecționată a SCB-ului, formată din jucătorii care s-au remarcat la turneu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?