Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Timmy din “Lassie”, la 28 de ani


   Corey Sevier, cunoscut de români pentru rolul pe care l-a avut în timpul copilăriei, Timmy Cabot din serialul „Lassie”, a avut numeroase roluri și a devenit un actor apreciat la Hollywood. Pe numele real Corey Daniel Sevier, actorul canadian în vârstă de 28 de ani a fost nominalizat până acum de trei ori la „Young Artist Awards”.
   Fiul cel mare al familiei Bruce și Lynda Sevier s-a născut pe 3 iulie 1984 în Ajax / Ontario / Canada. La șase luni avea deja primul rol, apărând în reclame pentru produse alimentare și pampers. La 9 ani a participat la un casting, pe care l-a câștigat, devinind actorul copil, frumos și cuminte al filmului canadian de televiziune. După aproximativ 15 roluri în filme, la 13 ani (în 1997) a devenit cunoscut în întreaga lume cu rolul Timmy Cabot din serialul „Lassie”, în care a avut ca partener un câine collie. Pentru rolul lui Timmy, Corey a fost nominalizat la Gemini Award în 1999.
   Corey Sevier a mai jucat în seriale de televiziune („Orfanii”, „Smallville”),  dar și în filme pentru marele ecran („O lecție de onoare”, „Cei mai frumoși ani”, „Casa groazei”, „Nemuritorii 3D: Războiul zeilor”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?