Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Bărbat călcat de tren, la Dumbrăveni


   Un bărbat a murit ieri, după ce a fost călcat de tren. Accidentul feroviar s-a produs în apropiere de podul de cale ferată situat între Dumbrăveni și satul Căiata, comuna Sihlea. Polițiștii de la Transporturi Feroviare spun că victima, un bărbat, ar avea între 35 și 40 de ani, identitatea acesteia nefiind stabilită deoarece nu avea asupra sa niciun document de identitate. Potrivit oamenilor legii, este posibil ca bărbatul, care se deplasa pe marginea căii ferate, să fi fost accidentat de un tren de marfă. Victima nu a fost recunoscută nici de polițiștii din Dumbrăveni și nici de cei de la Gugești.
   Ieri, în jurul orei 10.00, bărbatul ar fi fost văzut de două persoane, care culegeau urzici, în dreptul stației Gugești. Martorii au susținut că necunoscutul avea un comportament neobișnuit.
   După cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Totodată, polițiștii de la Transporturi Feroviare au deschis un dosar penal de cercetare, ei urmând să stabilească cum s-a produs accidentul, dar și cine este victima.
   Aceasta este cea de-a doua persoană accidentată mortal de tren, în ultimele zile. Miercurea trecută, un alt bărbat, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, a fost omorât de tren, în apropierea Cimitirului Sudic din Focșani. Din declarațiile mecanicului de locomotivă, persoana decedată s-ar fi așezat pe calea ferată cu intenția de a se sinucide. Oamenii legii ne-au precizat că victima ar putea proveni din rândul oamenilor străzii. Ei fac și acum verificări pentru a-i stabili identitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?