Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Marian Oprişan, felicitat de Fuego pentru reabilitarea Ateneului şi a Teatrului


   Cunoscutul artist Fuego a susținut, sâmbătă, un spectacol extraordinar la Focșani, la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”, spectacolul jucându-se cu casa închisă. Fuego s-a aflat la Focșani în cadrul turneului național ” O lacrimă de cântec”. Concertul a beneficiat de o regie artistică specială, un joc de lumini inedit, care a dat culoare și emoție și care a completat, în armonie deplină, toate surprizele pe care Paul Surugiu le-a pregătit fanilor săi. Cei prezenți au fredonat  cu renumitul artist cele mai îndrăgite refrene, dar și piese de pe cel mai recent material discografic, lansat în premieră, în acest turneu.
   Încântat de modul cum a fost reabilitat Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”, dar și Teatrul Municipal cu același nume, Fuego a ținut să mulțumească în aplauzele spectatorilor, președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan pentru inițiativele avute privind reabilitarea instituțiilor culturale din municipiul Focșani. „Å¢in să-l felicit în fața dumneavoastră pe președintele Consi-liului Județean Vrancea, Marian Oprișan, pentru implicarea activă în promovarea și perpetuarea valorilor adevărate, pentru conservarea și resuscitarea culturii, prin reabilitarea celor mai importante instituții de profil din municipiul Focșani”, a afirmat Fuego.
   Artistul a precizat că cele mai elocvente exemple sunt Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”, dar și Teatrul Municipal, în care s-au investit bani și mult suflet. „Nu ar trebui să uitați că președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a investit timp și fonduri în restaurarea celor mai reprezentative monumente culturale și arhitecturale din Focșani, Ateneul Popular «Maior Gh. Pastia», dar și Teatrul Municipal cu același nume care arată absolut superb și care au în prezent un aer burghez și în care, de fiecare dată când susțin un spectacol, mă transpun în altă lume datorită farmecului conferit de scenă”, a susținut Paul Surugiu, alias Fuego, care a adăugat că publicul focșănean „este unul dintre cel mai receptiv și mai primitor dintre toate”.
   La final, Fuego a prelungit cu mult timp programul stabilit inițial bisând mai multe melodii îndrăgite, la solicitarea publicului.
   Albumul „O lacrimă de cântec” cuprinde 32 de piese. Albumul se va găsi, începând de săptămâna viitoare, în toate magazinele de specialitate din țară, împreună cu DVD-ul „Un suflet românesc în cântece de odinioară””, care readuce în prim plan lumea din perioada interbelică, cu tot farmecul cântecelor sale și care prezintă spectacolul „Ce faci astă seară tu? ” susținut de artist, în 2010, pe scena Teatrului ” Mr. Gh. Pastia” din Focșani.

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?