Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Spitalul Adjud face angajări


   Spitalul Municipal Adjud face angajări. Unitatea a scos la concurs două posturi de asistent medical și un post de îngrijitoare. Aceste posturi pot fi ocupate pe o perioadă determinată.
   Potrivit reprezentanților Spitalului Adjud, au fost scoase la concurs un post de asistent medical pentru Compartimentul de Obstetrică Ginecologie, un post de asistent medical pentru Secția de Medicină Internă și un post de îngrijitoare în cadrul Compartimentului de Neonatologie. Persoanele interesate își pot depune dosarele de înscriere până pe 19 aprilie, iar concursul va avea loc pe 9 mai, la ora 10.00. Acesta va consta într-o probă scrisă, o probă practică și un interviu. Taxa de înscriere este de 50 de lei.
   Potrivit publicației de concurs, dosarul de înscriere trebuie să conțină următoarele documente: copia actului de identitate, formularul de înscriere, copiile diplomelor de studii în domeniu, copia cărții de muncă sau o adeverință care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverință medicală, copia fișei de evaluare a performanțelor și CV.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?