Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Câştigătorii etapei judeţene a concursului „Haimovici“, premiaţi


   Elevii cu cele mai bune rezultate la etapa județeană a Concursului de Matematică „Adolf  Haimovici” au fost răsplătiți cu diplome și culegeri de matematică, în cadrul unei festivități ce a avut loc ieri la Inspectoratul Åžcolar Județean. Premiile au fost oferite cu sprijin din partea profesorului Vasile Lupu, directorul Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Focșani, care a reușit să atragă sponsori în vederea susținerii și încurajării performanțelor elevilor. „Ne-am întâlnit aici pentru a-i felicita pe cei care au obținut cele mai bune rezultate la faza județeană a Concursului «Adolf  Haimovici» și pentru a le înmâna premiile obținute prin bunăvoința domnului director Vasile Lupu”, a precizat Daniela Sârghie, inspector de matematică.
   Performanțele elevilor nu au fost trecute cu ve-derea nici de inspectorul școlar general Vasilica Zaharia, care i-a felicitat și încurajat. „Mă bucur că astăzi (ieri-n.r.), premiem copiii care au dăruire față de matematică. Îmi face plăcere să constat că avem în sală copii de la licee teoretice și tehnologice. Asta înseamnă că indiferent de școala unde învață, dacă îți face plăcere să înveți, înveți oriunde”, a spus aceasta.
   La festivitatea de premiere a luat parte și inspectorul școlar general adjunct Luminița Balaban, alături de inspectorii Radu Emil și Cristinel Åžtiru. Înainte de înmânarea premiilor, un grup de elevi ai Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani, coordonați de profesorii Teodor Marin și Simona Safta, au prezentat un program artistic.
   Următoarea etapă a Concursului de Matematică „Adolf  Haimovici”, cea regională, se va desfășura la Iași, la sfârșitul lunii aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?