Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Cuziştii sărbătoresc, anul acesta, 125 de ani de la înfiinţare


   Elevii și profesorii Colegiului Național „Al. I. Cuza” din Focșani au sărbătorit, vineri, Mica Unire. Pe scena Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia” au urcat vicepreședinții Consiliului Județean Ionel Cel- Mare și Dragoș Bârlădeanu, primarul Focșaniului, Decebal Bacinschi, prefectul Cătălin Popescu, inspectorul școlar general Vasilia Zaharia, ocazie cu care directorul Colegiului, Marius Poll, le-a vorbit despre însemnătatea acestei zile. 
   Potrivit lui Poll, pe 24 ianuarie este sărbătorit numele Colegiului, iar pe 25 noiembrie se vor împlini 125 ani de la înființarea lui. El a promis că pe tot parcursul acestui an va organiza activități care să marcheze cei 125 de ani de când unitatea de învățământ formează tineri. „Anul acesta Colegiul Cuza sărbătorește 125 de ani de la înființare. Am decis să sărbătorim pe tot parcursul anului. Astăzi (ieri-n.r.) rămâne sărbătoarea de nume a liceului, iar în noiembrie, pe 25, ziua de naștere a instituției”, a precizat Marius Poll. 
   A urmat apoi o interesantă conferință, susținută de conferențiar universitar doctor Cristian Pîrvulescu, intitulată „Sfidările democrației, de la Unirea Principatelor la Uniunea Europeană”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?