Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Arestarea preventivă a lui „Blade“ şi „Alifie“, amânată


   Åžtefan Stoica, zis „Blade”, și Laurențiu Vîlcu, zis „Alifie”, acuzați că au vândut substanțe cu efect psihoactiv, se pot bucura de libertate cel puțin câteva zile. Judecătorii vrânceni au decis să amâne luarea unei decizii în ceea ce privește cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a celor doi pentru ca Stoica să se poată prezenta în fața instanței de judecată. „Instanța amână soluționarea cauzei la cererea apărătorului inculpatului Stoica Åžtefan, pentru prezentarea acestuia în instanță”, se arată în încheierea de ședință. 
   Reamintim că odată cu trimiterea la instanță a dosarului, în care mai multe persoane sunt acuzate de comercializarea de produse cu efect psihoactiv, cei doi bărbați au fost propuși pentru arestare preventivă. Ionel Ispas, zis „Wilson”, Vasile Scarlat, zis „Wilsonică”, Constantin Cosmin Scârlet, Somna Carabulea, cunoscută și sub porecla de „Băbuța” și Gina Dragu se află deja în arest, în acest dosar.
   În rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT se arată că activitatea infracțională a inculpaților s-a desfășurat de la sfârșitul anului 2011 și până la începutul acestui an, când au ajuns pe mâinile anchetatorilor. Toate persoanele care au fost trimise în judecată sunt acuzate că s-au constituit într-un grup infracțional organizat în vederea săvârșirii de infracțiuni prin operațiuni de vânzare a unor substanțe susceptibile de a da efect psihoactiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?