Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Vrânceni acuzaţi de trafic de persoane


   Două persoane din comuna Nănești și o alta din Craiova sunt cercetate de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane. Miercuri, în baza unor informații, oamenii legii au descins în orașul Filiași, pentru a reține mai mulți indivizi suspectați că fac parte dintr-un grup de traficanți de persoane.
   În urma acțiunii au fost ridicați și duși la audieri Marius Tănăsie, de 25 de ani, din Craiova, Daniel Gavrilă, de 23 de ani, și Ancuța Gavrilă, de 25 de ani, ambii din Nănești, Vrancea.
Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2011, suspecții ar fi racolat, transportat și exploatat sexual în Spania, două tinere din județul Dolj. De pe urma celor două fete, traficanții de persoane ar fi obținut venituri în valoare de 10.000 de euro.
   Anchetatorii au mai precizat pentru presa din județul Dolj că de racolarea victimelor se ocupa Ancuța Gavrilă, care le promitea fetelor locuri de muncă bine plătite în Spania.
După audieri, anchetatorii au dispus reținerea pe bază de ordonanță pentru 24 de ore a Ancuței Gavrilă și a lui Marius Tănăsie. Împotriva lui Daniel Gavrilă s-a luat măsura obligării de a nu părăsi țara timp de 30 de zile.
   După câteva ore bune de stat în arest, suspecții au fost duși la instanță cu propunere de arestare preventivă, dar nu au primit mandate. Împotriva lui Tănăsie s-a luat măsura de a nu părăsi localitatea, iar împotriva tinerei măsura de a nu părăsi țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?