Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Karateka de la Kazumi Panciu, de 38 de ori pe podium


   Clubul Sportiv Kazumi din Panciu, condus de profesorul Marius Cojocaru a participat la Campionatul Național de Karate S.K.D.U.N. cu un lot de 42 de sportivi reușind să cucerească 38 de medalii: 22 la kata, 16 la kumite, din care   4 de aur, 14 de argint și 20 de bronz la diferite categorii de vârstă și greutate. Competiția a avut loc la Sala Polivalentă din București. Karateka care au urcat pe podium sunt:
– locul I: Mircea Făcăoară la kata, Cristina Carp la kata, Georgiana Cociorbă la kumite, Anca-Elena Grigoraș la kata.
– locul II: Robert Neacșu la kata, Octavian Capros la kumite, Sebastian Păucă la kata, Robert Grigoraș la kata, Anca -Elena Grigoraș la  kumite, Antonio Vasilache la kumite, Eduard Crucianu la kumite, Tomiță Eusebiu Modîrjac la kata, Cerasela Puflea la kumite, Ancuța Vișan la kata, Adelina Colan la kumite, Åžtefan Sandu la kata, Dana Catană la kata, Rareș Maieschi la kata.
– locul 3: Mihnea Dobrin la kata și kumite, Mario Pușcă la kata, Iulian Popa la kumite, Gabriel Spătaru la kumite, Andrei Clapon la kata, Sebastian Crucianu la kata, Robert Neacșu la kumite, David Cautiș la kata, Florin Apostu la kata și kumite, Sebastian Păucă la kumite, Andrei Stanciu la kata și kumite, Cerasela Puflea la kata, Ancuța Vișan la kumite, Anca Ghiugan la kata, Elisabeta Paizan la kata, Dana Catănă la kumite și Cristina Surugiu la kumite.
– locul IV: Andrei Curelaru. Au mai parti-cipat Alexandru și Andrei Popardă, Răzvan Matei, Teodor Hurmuz, Narcis Alexe, Alexandru Rotilă, Ariana Bălănuță, Andrada Nicolau, Ana Åžtefana Dobrescu și Raluca Amărioarei.
   „Sunt foarte mulțumit de rezultate. Această performanță ne menține în vârful cluburilor de karate din România la categoria copii, minicadeți și cadeți. Ca de obicei țin să mulțumesc sportivilor pentru dăruirea lor, dar și părinților. Mi-aș dori totuși mai multă răbdare din partea părinților și aici mă refer la părinții sportivilor care sunt la început de drum în karate. Performanțele nu se obțin peste noapte. Ele se obțin după ani de muncă și cu multe sacrificii și nu bătând din palme. Așa că nu am cum să înțeleg nemulțumirea unora care vor să prindă podiumul după un timp relativ scurt petrecut în sala de antrenament”, a spus Marius Cojocaru.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?