Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Concurs de desene pe teme europene


   Elevii talentați la desen, care vor să își prezinte creațiile, sunt invitați să se înscrie la Concursul de Desene „Ziua Europei 2013”. Termenul limită pentru înscriere este 15 iunie 2013, iar un elev se poate înscrie în concurs cu maxim trei desene. Vor fi luate în considerare doar lucrările individuale, care provin de la participanții ce îndeplinesc condițiile de vârstă, respectiv elevii trebuie să fie din ciclul primar sau gimnazial. Nu vor fi luate în considerare lucrările care nu sunt însoțite de Formularul tip de înscriere.
   Lucrările vor fi evaluate în funcție de cât de inedite sunt în transmiterea mesajelor, dar și în funcție de echilibrul stabilit între elementele concept, stil, așezare în pagină și design grafic. Elevii interesați de ideea acestui concurs sunt așteptați să expedieze lucrările între 15 martie -15 iunie, la adresa Ionuț Balaban – Spațiul Public European, Str. Vasile Lascăr nr.31, cod 020492, București.
   Potrivit regulamentului de concurs, vor fi selectați câte 30 de finaliști pentru fiecare categorie, ciclul primar și ciclul gimnazial, urmând ca elevii desemnați câștigători să fie premiați în cadrul unei festivități ce va avea loc la București. La această festivitate vor fi invitați să participe cei 60 de finaliști. Desenele finaliștilor vor fi postate și pe site-ul Reprezentanței Comisiei Europene în România, la adresa www.ec.europa.eu/romania. Premiile vor fi acordate pentru fiecare categorie în parte și vor consta în truse de pictură. De asemenea, participanții, finaliștii și câștigătorii vor primi câte o diplomă de participare, iar lucrările acestora vor fi ulterior înscrise într-o licitație, special organizată pentru colectarea de fonduri destinate copiilor dezavantajați.
   Concursul de Desene „Ziua Europei 2013” este organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România, în cadrul „Anului european al cetățeniei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?