Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

O fetiţă de 4 ani a căzut de la etajul II


   O fetiță de 4 ani, lăsată singură în casă de mama sa, a căzut în gol de la etajul II, ea fiind internată în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Focșani. Accidentul a avut loc ieri, fetița căzând în grădina din fața blocului, situat pe strada Aleea Echității, din cartierul focșănean Sud.
Potrivit martorilor, fetița dormea, iar mama a lăsat-o singură în casă, plecând la școală după ceilalți doi copii. Cât timp ea a lipsit, fetița de 4 ani s-a trezit. A mers în balcon, de unde a căzut în grădina din fața blocului. O vecină a văzut copilul căzând și a sunat imediat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical al Ambulanței, care i-a acordat fetiței primele îngrijiri medicale, apoi a transportat-o la spital. Acolo, medicii au diagnosticat-o cu „traumatism cranio-cerebral cu hematom epicranian, traumatism coloană cervicală și toracic”.
   Fetița a fost internată în Secția de Terapie Intensivă, unde este sub suprave¬ ghere. Medicii ne-au precizat că starea fetiței este stabilă, iar momentan nu se ia în calcul varianta transferării ei la o clinică de specialitate. „Fetița este bine. I-a fost efectuat un computer tomograf și nu i-a ieșit nicio fractură. A fost consultată de neurolog și nu pune probleme, nici ecografic nu pune probleme. Momentan nu va fi transferată nicăieri. În funcție de evoluția ei, se va decide”, ne-au precizat medicii care se ocupă de micuța pacientă.
   Åži oamenii legii au ajuns la locul incidentului. Ei au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat. „Grupa operativă s-a deplasat la fața locului pentru a ancheta împrejurările în care micuța a căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuia. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care stau la baza accidentului și pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea acestuia”, a declarat comisar șef Gicu Avasiloaie, șeful Poliției Municipiului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?