Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Premii şi menţiuni pentru matematicieni


   Peste 200 de elevi de clasele V-XII, din mai multe județe ale țării, au participat, week-end-ul trecut, la concursul interjudețean de matematică „Unirea”, organizat de reprezentanții Colegiului Național Unirea din Focșani. Au fost acordate premii I, II și III, mențiuni speciale și mențiuni simple.
  
   La clasa a V-a s-au înscris 58 de elevi, dintre care 3 au absentat. Locul I i-a revenit Andrei Vlad, de la Åžcoala Duiliu Zamfirescu din Focșani, în timp ce pe locul II s-au clasat Paul Becsi, de la CN Gh. Åžincai Baia Mare, și Alexandru Åžtefan Nedelcu, de la CN Unirea Focșani. Pe locul III s-au clasat doi elevi de la Åžcoala D. Zamfirescu Focșani, Răzvan Coarcă și Răzvan Dumitrache. Mențiuni speciale au obținut Mihnea Băcioiu și Vlad Åžtefan Bercovici, ambii de la CN Unirea Focșani. Mențiunile au revenit: Irene Tăbăcaru-Nazarie, Robert Gabriel Tăbăcaru și Paul Ionuț Golea, toți de la CN Unirea Focșani, Rafaela Ciobanu, Stelian Chioveanu și Mihai Marica, de la Åžcoala Åžtefan cel Mare, iar de la Åžcoala D. Zamfirescu Rareș Palade, Theodor Cazacu și Raluca Arginteanu.

   La clasa a VI-a s-au înscris 35 de elevi, toți participând la concurs. Locul I a fost ocupat de Alex Bajan, de la CN V. Alecsandri Galați, pe locul II s-au clasat Dragoș Lipa, de la Åžcoala gimnazială F. Neagu Brăila, și Ana Maria Necula, de la CN Unirea Focșani, iar pe locul III Bogdan Tudorache, de la Åžcoala D. Zamfirescu, și Andra Elena Mircea, de la CN Unirea Focșani. Georgian Teodor Călin, de la Åžcoala D. Zamfirescu, a obținut mențiune specială, iar mențiuni Mihai Cristian Naltu, de la CN Unirea Focșani, Alex Iordăchescu și Răzvan Matișan, de la Åžcoala D. Zamfirescu, Rareș Iamandi, de la CN Cuza Focșani, și Adrian Åžtefan Munteanu, de la CN Unirea Focșani.

   La clasa a VII-a s-au înscris 27 de elevi, dintre care au absentat 2. Niciunul dintre câștigătorii premiilor I, II și III nu a fost din Vrancea. Tudor Dodoiu, de la CN Cuza Focșani, a obținut mențiune.

   La clasa a VIII-a s-au înscris 15 elevi, toți fiind prezenți la concurs, dar niciunul din Vrancea nu s-a clasat pe primele trei locuri. Mențiuni au obținut Răzvan Paul Ciubotaru și Amira Amalia Giuclea, ambii de la CN Unirea Focșani.

   La clasa a IX-a s-au înscris 35 de elevi, dintre care 4 au absentat. Niciun elev vrâncean nu s-a clasat pe primele trei locuri. Andreea Pătrunjel, de la CN Unirea, a obținut o mențiune specială, iar mențiuni Bianca Tazlauanu, Paul Stelian Olaru și Eugen Bogdan Palade, de la aceeași unitate de învățământ.

   La clasa a X-a s-au înscris 31 de elevi, dintre care 1 a lipsit. Niciun elev vrâncean nu s-a clasat pe primele trei locuri. Andrei Trofin, de la CN Cuza Focșani, a obținut mențiune specială, iar Andrei Munteanu, de la CN Unirea Focșani, mențiune.

   La clasa a XI-a s-au înscris 22 de elevi, dar 4 nu au fost prezenți. Niciun elev vrâncean nu s-a clasat pe primele trei locuri. Lucian Savin, de la CN Unirea Focșani, a primit mențiune specială, în timp ce colegii săi Daniel Chirana și Alina Petrescu au luat mențiuni.

   La clasa a XII-a s-au înscris 12 elevi, dar au absentat 2. Locul I a fost ocupat de Vasile Pîrvu, de la CN Unirea Focșani, pe locul II Alexandru Jercăianu, de la CN B. P. Hașdeu Buzău, iar pe locul III George Cioroiu, de la CN N. Bălcescu Brăila, și Constantin Laurențiu Sîrbu, de la CN Carol I Craiova. Paula Sima, de la CN Unirea Focșani, a obținut mențiune.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?