Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Diplome pentru elevii care au participat la olimpiadele sportive


   Elevii Åžcolii Gimnaziale Gugești au câștigat etapa judeteană a concursului de fotbal gimnaziu- mediu rural, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Åžcolar (ONSÅž). Competiția s-a desfășurat duminică, la Åžcoala Nr. 4 din Adjud. În finală, ei s-au aflat pe teren cu ai lor colegi de la Åžcoala Golești, pe care i-au învins cu scorul de 6-0. Elevii din Gugești sunt îndrumați de profesoara Aida Ioniță, care s-a declarat mulțumită de prestația  fotbaliștilor.
   De asemenea, sâmbătă a avut loc și etapa județeană a ONSS la handbal fete și băieți mediul rural, ce s-a desfășurat la Movilița. Au participat, la fete, echipele școlilor gimnaziale Movilița, Păunești, Pufești, Străoane, iar la băieți echipele școlilor Pufești, Movilița și Vizantea. Câștigătoare la fete a fost echipa școlii gimnaziale Păunești, care va reprezenta Vrancea la etapa de zonă.
   Pe poziția a doua s-au clasat fetele de la Movilița, iar pe locul III cele din Pufești. La băieți, câștigători au fost elevii școlii gimnaziale Movilița, care vor participa la etapa de zonă. Locurile II și III au fost ocupate de echipele școlilor Pufești și Vizantea.
   Echipele au fost premiate cu diplome de Inspectoratul Åžcolar și  Directia Județeană de Tineret și Sport. Concursurile de handbal au fost organizate de profesorul de la Åžcoala gimnazială Slobozia Bradului, Liliana-Mihaela Toader- secretar al comisiei județene la handbal, profesorul Liviu Enăceanu- gazda competiției. Arbitrajul a fost asigurat de profesorii Cătălin Danciu, de la Liceul cu Program Sportiv Focsani, și Dorin Chertif, de la școala gimnazială Gugești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?