Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

PNL Vrancea îl susţine pe Crin Antonescu la funcţia de preşedinte


   Mandatul delegației PNL Vrancea care va participa la Congresul extraordinar PNL din 22 – 23 februarie 2013 de la București este unul de susținere a actualului președinte Crin Antonescu.
Deputatul PNL de Vrancea, Nini Săpunaru, a declarat că organizația pe care o conduce îl sprijină necondiționat pe Crin Antonescu, deoarece „este președintele sub care PNL a obținut cele mai bune rezultate”. „Au fost mulți care nu au crezut în alianța cu PSD. Au fost mulți care au spus că această alianță nu va rezista și nu va avea rezultate. Iată că datorită celor doi președinți, Victor Ponta și Crin Antonescu, USL funcționează și a reușit să obțină în alegerile generale un scor zdrobitor. Sub conducerea lui Crin Antonescu, PNL a obținut cele mai bune rezultate electorale. Acestea sunt doar câteva motive pentru care Crin Antonescu este sprijinit de delegația din Vrancea și, cred eu, de toate delegațiile din țară”, a spus Nini Săpunaru.
   Delegația care va participa la Congresul extraordinar al PNL cuprinde 32 de membri cu drept de vot și va fi condusă de președintele PNL Vrancea, Nini Săpunaru.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?