Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Locatarii unui bloc din Focşani au fost evacuaţi în urma unii incendiu


   Locatarii unui bloc de pe strada Revoluției din Focșani au fost evacuați în această dimineață, după ce bunurile dintr-o garsonieră de la etajul III au luat foc. Incendiul a fost anunțat la ora 8.30, iar la fața locului au plecat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru a acorda primul-ajutor în caz de nevoie.
   La sosirea la locul intervenției, incendiul se manifesta în holul locuinței formată dintr-o singură cameră. „Datorită intervenției operative a pompierilor militari, acesta a fost localizat și lichidat în limitele găsite, înainte de a cuprinde întreaga locuință. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar aproximativ  30 de persoane care se aflau la etajele doi și trei ale imobilului au fost evacuate.
   În urma incendiului au ars un aragaz și articole de mobilier amplasate în holul locuinței, iar din cauza fumului degajat s-au deteriorat pereții garsonierei. Cel mai probabil, un scurtcircuit produs la un cablu electric defect a stat la baza producerii acestui eveniment”
, ne-a transmis locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?