Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

„Futsaliştii“ ameninţă: „Nu mai jucăm fără bani“


   Echipa de futsal Progresul Focșani ar trebui să susțină astăzi, de la ora 14.00, primul meci de verificare, test amical programat pe terenul colegei din liga I, United Galați, dar o parte din jucători au anunțat că s-ar putea să nu facă deplasarea din cauza restanțelor financiare pe care clubul le are față de ei. „Am avut mai multe discuții cu cei care se ocupă de destinele secției de futsal, au fost promisiuni, dar neonorate. Nu mai jucăm fără bani. Avem de încasat un salariu aferent lunii decembrie a anului trecut, iar unii colegi se împrumută de bani pentru a ajunge la antrenamente”, a spus după antrenamentul de ieri un component al echipei Progresul Focșani. 
   Confruntată cu probleme financiare, conducerea clubului încearcă să găsească până la urmă soluții pentru menținerea echipei în campionat până la finalul sezonului. Meciul de la Galați ar fi trebuit să se dispute vinerea trecută la Focșani, dar gălățenii au renunțat să mai facă deplasarea din cauza drumurilor blocate. Săptămâna viitoare este programată și revanșa, partida urmând să se dispute pe terenul echipei Progresul. Astăzi, cei care răspund de soarta echipei vor avea o întrevedere cu jucătorii înainte de antrenamentul programat la Sala Sporturilor, apoi, la ora 13.00, conducerea echipei va anunța și noua structură organizatorică a secției de futsal, în cadrul unei conferințe de presă.
   Campionatul ligii I la futsal se va relua pe 3 fe-bruarie, iar pe 10 februarie, Progresul Focșani va întâlni acasă echipa Smart Ionescu București. Prima întâlnire oficială din acest an, cea cu KSE Tg. Secuiesc (programată pe 3 februarie) a fost amânată la cererea echipei covăsnene. Progresul Focșani a terminat prima parte a campionatului (turul și o etapă din retur) pe un onorabil loc IV. Åži în acest an, iubitorii futsalului din Vrancea și nu numai pot urmări la lucru echipa Progresul pe postul Digisport. Televiziunea din Capitală a anunțat că va transmite în direct patru partide în care va evolua formația de pe Milcov.
   Astfel, pe 10 februa-rie, Digisport 2 va transmite întâlnirea de la Focșani dintre Progresul și ACS Smart Ionescu București, pe 26 februarie, joc din Cupa României dintre Dunărea Călărași și Progresul, pe 14 aprilie cel mai așteptat meci al sezonului pentru focșăneni, cel de pe teren propriu împotriva campioanei naționale en-titre, Cityus Tg. Mureș, iar pe 21 aprilie, gruparea de pe Milcov va evolua în deplasare cu CSM Studențesc Iași.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?