Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

GALERIE FOTO: Atletism – Uniriștii, de zece ori locul 1 la Chilia Veche, la ”Cupa Dunării”

  • De alte opt ori au fost pe locul al doilea și de trei ori, pe locul al treilea

Atleții copii, juniori 2 și juniori 3 ai CS Unirea Focșani au concurat, în perioada 6-8 septembrie, la tradiționala competiție ”Cupa Dunării”, ajunsă la ediția a opta, care a avut loc la Chilia Veche, județul Tulcea. Cei zece sportivi de la CS Unirea – 9 antrenați de Rodica Pendus și unul – Luiza Olaru – de Fănel Iliescu au adunat o splendidă recoltă de locuri pe podium: de zece ori, locul 1, de opt ori, locul 2 și de două ori locul 3.

Rezultate:

Copii 2: Cosmin Frățilă, locul 2 la 60 metri și la 800 metri și locul 3 la lungime;

Copii 1: Elena Milea, locul 1 la aruncarea greutății și locul 5 la 80 metri, Alexandra Gheorghiță, locul 1 la aruncarea discului, locul 2 la greutate, locul 4 la 80 metri; Andreea Palade, locul 2 la 80 metri și la lungime; Luiza Olaru, locul 3 la 80 metri și locul 1 la lungime; Ștefan Serea, locul 1 la aruncarea discului, locul 2 la 80 metri și la aruncarea greutății; Mihăiță Jercan, locul 2 la aruncarea discului, locul 3 la aruncarea greutății și locul 5 la 80 metri.

Juniori 3: Ana-Maria Tontu, locul 1 la aruncarea greutății și la aruncarea discului, locul 4 la 100 metri; Cosmin Vrabie, locul 1 la lungime, la aruncarea greutății și la aruncarea discului, locul 4 la 100 metri.

Juniori 2: Alexia Simina Simescu, locul 1 la lungime și locul 2 la 100 metri.

După concurs, antrenoarea Rodica Pendus mi-a spus că ”Faptul că toți cei zece atleți au urcat pe podium este semnul că pregătirea care a început pentru sezonul toamnă-iarnă dă roade. Așa cum ne-am obișnuit, totul a fost foarte bine organizat de acești oameni minunați de la Chilia Veche, prin domnul Sandu Nicolae și DJST Tulcea, prin expertul superior al compartimentului Sport și cetățenul de onoare al municipiului Tulcea, doamna Elena Fidatov-Moruzov”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?