Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Maşina-radar a Poliţiei Odobeşti, tamponată în Focşani


   Radarul polițiștilor din Odobești a fost avariat luni, în urma unei tamponări produse pe strada Mărășești din Focșani. Vina aparține unui șofer din Mera, care nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers. Potrivit polițiștilor, „G. Sorin Virgil, de 39 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea autoturismul marca Suzuki pe strada Mărășești din municipiul Focșani, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autospecializata MAI, care circula regulamentar în fața sa, intrând în coliziune față-spate. În urma producerii accidentului a rezultat doar avarierea celor două autoturisme. Ambii conducători au fost testați alcooltest, rezultatul fiind negativ”.
   Autoturismul polițiștilor, o Dacia Logan, a fost avariat ușor, ceea ce înseamnă că oamenii legii pot prinde vitezomani în continuare.
   Un alt accident, de această dată cu victime, s-a produs tot luni, pe Åžoseaua de centură a municipiului Focșani. Marian Florin C., de 39 ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu zăpadă, a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a lui T. M., de 14 ani, din municipiul Focșani, pasageră în autoturismul condus regulamentar. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?