Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Mariana Voicu, noul director al AJOFM


   Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea are un nou director interimar în persoana Marianei Voicu.
   Mioara Lazăr, directorul adjunct al AJOFM, care până marți a îndeplinit atribuțiile de director executiv, a confirmat informația, ea precizând că a revenit pe postul deținut anterior preluării atribuțiilor de director, respectiv cel de director adjunct. „Postul era temporar vacant. Ieri (marți-n.r) a venit ordin de la București și am fost informați că atribuțiile de director executiv îi vor reveni unei persoane din interiorul instituției. Eu am preluat atribuțiile de director executiv după ce domnișoara Iaru a solicitat un post de execuție, postul de conducere devenind astfel vacant. Am îndeplinit atribuțiile de director executiv aproximativ două săptămâni, în conformitate cu prevederile legale”, a explicat Mioara Lazăr, directorul adjunct al AJOFM Vrancea.
   Directorul Iozefina Iaru a fost trecut pe un post de execuție în cadrul instituției, începând cu 15 ianuarie. Decizia a fost luată în contextul reorganizării care are loc atât la nivelul ministerelor, cât și al instituțiilor publice deconcentrate.
   Postul urmează să fie scos la concurs, cel mai probabil la finele lunii viitoare.
   Mariana Voicu a mai fost director adjunct în cadrul AJOFM și, până la numirea de marți, a ocupat postul de consilier superior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?