Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cabinetele medicale de la Dispensarul din Sud, scoase la vânzare


   Cei nouă medici care își desfășoară activitatea în cadrul Dispensarului nr. 5 – 6 din Cartierul Sud al Focșaniului vor putea să își cumpere cabinetele. „Există o Hotărâre de Guvern, în baza căreia dorim să vindem medicilor cabinetele în care își desfășoară activitatea acum. Am avut chiar azi (ieri-n.r.) o rundă de discuții, urmează și altele. S-a făcut un raport de evaluare, în funcție de spațiu, medicii pot cumpăra aceste cabinete, (în rate-n.r.) pe 15 ani”, a declarat primarul Decebal Bacinschi.
    Clădirea de 550 de metri pătrați cuprinde șapte cabinete medicale și două cabinete stomatologice. În anul 2009, Primăria Focșani a mai inițiat un proiect de hotărâre similar, prin care medicii puteau să-și cumpere cabinetele medicale, cu 600 de euro pe metru pătrat. Medicii au fost nemulțumiți în acel moment de prețul ridicat și nu și-au arătat interesul de a cumpăra, contestând raportul de evaluare a cabinetelor.
    Åži cabinetele medicale din Policlinica nr. 2 din Focșani au fost scoase la vânzare prin licitație publică, la sfârșitul anului 2012. Pentru aceste spații, prețurile de pornire la licitație au început de la 7.300 de euro, până la 85.000 de euro, pentru cel mai mare spațiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?