Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Restaurantul antrenorului Stănică Grosu, spart de hoţi flămânzi


   Restaurantul din incinta Sălii Polivalente din Focșani, care aparține antrenorului Stănică Grosu, a fost spart de hoți, din nou. În noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute au pătruns în interior prin forțarea ușii. Potrivit unor surse, persoana sau persoanele care au dat spargerea și-au prăjit câteva ouă, au servit și puțină ciorbă, iar după ce s-au ospătat și spălat, au furat o sumă mică de bani și duși au fost.
   Proprietarul restaurantului a observat ieri dimineață că localul a fost spart, așa că a sesizat poliția. O echipă din cadrul Poliției municipiului Focșani s-a deplasat la fața locului pentru verificări. Oamenii legii fac acum cercetări pentru identificarea persoanei sau persoanelor care au prădat restaurantul.
Același restaurant a mai fost spart și în luna octombrie a anului trecut. Atunci, hoții au spart un geam și au pătruns în interior, de unde au furat un televizor și au distrus mai multe cabluri, dar și jaluzelele de la geamuri. De asemenea, berea dintr-un butoi a fost lăsată să curgă pe jos, ambalajul fiind desfăcut și aruncat. Prin urmare, pe lângă furt este vorba și de distrugere. Atunci, principalul suspect era chiar un fost angajat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?