Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Arest prelungit pentru bărbatul care şi-a ucis fratele


   Ionel Condurat, bărbatul din Jorăști acuzat că și-a ucis fratele, va mai rămâne o vreme în arest, după ce magistrații Tribunalului Vrancea au decis prelungirea măsurii. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și în consecință prelungește arestarea preventivă a inculpatului Condurat Ionel pentru 30 zile, de la 31.01.2013 până la 01.03.2013. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Dispune avansarea din fondurile MJ a sumei de 100 lei reprezentând onorariu pentru avocat din oficiu. Cu recurs în 24 de ore de la comunicare pentru Condurat Ionel, în Arestul IPJ Vrancea”, se arată în încheierea de ședință.
   Bărbatul de 40 de ani este acuzat că la începutul lunii noiembrie 2012 s-a certat cu fratele său și în urma discuțiilor aprinse, a luat un cosor de sub pat și l-a lovit în cap. Cei doi locuiau în aceeași casă și se certau frecvent.
   Fratele inculpatului, de 34 de ani, venise acasă băut. După ce și-a alungat mama, femeia fiind nevoită să doarmă prin vecini, el a intrat în camera în care dormea Ionel, pe care l-a lovit. Cei doi s-au luat la ceartă și apoi a urmat fapta de omor. Ionel a recunoscut fapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?