Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Bătrân din Vintileasca bătut, legat și tâlhărit în propria casă; cu două luni în urmă, unul dintre hoți îi mai furase din casă 4900 lei!

La data de 4 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Vrancea au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza județului Vrancea, în cadrul a două dosare penale în care se efectuează cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și furt.

În urma activităților desfășurate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea șapte persoane pentru audiere, iar în urma probatoriului administrat în cauză, față de trei dintre acestea a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanței în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Cele două tinere, cu vârste între 18 și 21 de ani și un bărbat, în vârstă de 36 de ani, sunt cercetați pentru faptul că în noaptea de 19/20.08.a.c. ar fi intrat în domiciliul unui bărbat, în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca, pe care l-ar fi legat și lovit, după care i-ar fi sustras bani și bunuri.

Extinzând cercetările, bărbatul este cercetat și pentru faptul că la data de 30.06.a.c. ar fi intrat în domiciliul aceluiași bărbat, sub pretextul că face un reportaj despre condițiile sale de viață, iar la plecare i-ar fi sustras suma de 4900 de lei.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Biroului de Analiza a Informațiilor Vrancea și al Serviciului de Operațiuni Speciale Vrancea.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și furt.

Comunicat IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?