Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Neaţă a fost detaşat la Direcţia Agricolă Giurgiu


   Directorul pedelist al Direcției Agricole, Costică Neață, va fi detașat la Giurgiu. Mutarea a fost decisă de conducerea Ministerului Agriculturii și ar urma să fie pusă în aplicare în următoarele zile. Transferul va fi pentru o perioadă de patru luni. În această perioadă ar urma să fie clarificată și situația incompatibilității în care se află Costică Neață după ce a fost desemnat în funcția de președinte interimar al PDL Vrancea.
   Numirea într-o funcție de conducere a unui partid politic este incompatibilă cu calitatea de funcționar public. Potrivit Legii 188 privind Statutul funcționarilor publici, Costică Neață va trebui să aleagă acum dacă pleacă la Giurgiu sau preferă cariera politică și rămâne la PDL. „Este o situație de incompatibilitate. Agenția Națională a Funcționarilor Publici va trebui să lămurească această situație”, a precizat prefectul Cătălin Popescu.
   Detașările lui Costică Neață la instituțiile agricole din țară au început în septembrie anul trecut, când a fost trimis la Teleorman. Nu a fost nicio zi acolo deoarece s-a îmbolnăvit brusc și, ulterior a intrat în concediu de odihnă. Iar săptămâna trecută, deși încă nu era finalizată detașarea la Teleorman, a fost adus în Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?