Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Filmele lui Sergiu Nicolaescu au atras focşănenii la cinema


   În acest sfârșit de săptămână, focșănenii au avut posibilitatea de a vedea la sala de cinematograf  Balada din incinta Ansamblului „Å¢ara Vrancei” două filme semnate de marele regizor român Sergiu Nicolaescu. În cadrul acestui medalion cinematografic, au fost proiectate două din cele mai cunoscute filme ale lui Sergiu Nicolaescu. Sâmbătă, de la ora 15.00, focșănenii au văzut „Supraviețuitorul”, iar duminică, de la aceeași oră, comedia „Ultimul corupt din România”, două producții în care au jucat nume mari ale filmului românesc, precum Horațiu Mălăele, Mircea Diaconu, George Mihăiță sau Ion Dichiseanu.
   În prima zi au urmărit filmul 40 de spectatori, iar în a doua zi 60. „A fost un film bun, mi-a plăcut. Auzisem multe lucruri despre Sergiu Nicolaescu, însă nu văzusem până acum un film de la început până la sfârșit făcut de el. A fost interesant, voi veni și săptămâna viitoare, dacă sunt alte filme”, ne-a spus Ana, venită la film împreună cu o prietenă. Publicul a fost de toate vârstele, de la adolescenți, până la persoane trecute de a doua tinerețe, care au văzut pentru prima dată sau au revăzut filmele lui Nicolaescu.
   Săptămâna viitoare, sâmbătă și duminică, de la aceeași oră, 15.00, medalionul cinematografic va continua cu același „Supraviețuitorul” și „Poker”. Alte filme care poartă amprenta regizorului Sergiu Nicolaescu vor mai fi proiectate și în weekend-ul 26-27 ianuarie.
   Filmele lui Sergiu Nicolaescu sunt oferite focșănenilor în luna ianuarie datorită inițiativei președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, împreună cu Primăria municipiului Focșani și Ansamblul Folcloric „Å¢ara Vrancei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?