Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Facturile ENET vor ajunge la focşăneni după 15 ianuarie


   Facturile pentru căldură aferente lunii decembrie sunt în curs de procesare și vor fi emise în jurul datei de 15 ianuarie. Directorul SC ENET SA, Mariean Vișan,  ne-a declarat că săptămâna viitoare facturile vor ajunge la consumatori, care sunt așteptați la ghișee pentru a plăti căldura consumată în noiembrie și decembrie. „Avem nevoie de încasări, pentru a putea achita factura lunii noiembrie către GDF Suez, pentru care s-a depășit deja termenul. În perioada sărbătorilor și imediat după, încasările au fost destul de slabe. Sperăm ca oamenii să înceapă să vină să plătească”, a spus Mariean Vișan.
   Factura lunii decembrie la gaze însumează 6,9 milioane de lei, în timp ce pentru noiembrie ENET trebuie să plătească furnizorului de gaze 3,8 milioane de lei.
   Pentru lunile noiembrie și decembrie, focșănenii au plătit 190 lei/gigacalorie, potrivit unei hotărâri de Consiliu Local adoptată pe 15 noiembrie 2012. Începând cu 1 ianuarie 2013, prețul pentru o gigacalorie plătită de populație revine la 240 lei, așa cum a fost stabilit de Consiliul Local Focșani printr-o hotărâre anterioară, tot din luna  noiembrie. Acest preț este valabil pentru lunile ianuarie, februarie și martie, după cum ne-a precizat Eduard Corhană, secretarul municipiului Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?