Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

S-a dat startul competiţiei „Cupa Firmelor Vrâncene”


   Aflată la cea de-a III-a ediție, competiția sportivă de minifotbal „Cupa Firmelor Vrâncene”, organizată și de această dată de Grup DEEP SERV G.I.E. și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Vrancea, va debuta duminică, 6 ianuarie 2013, când reprezentanții firmelor de top, din Vrancea, vor schimba costumul cu echipamentul sportiv, pixul cu mingea și se vor duela, nu în cifre de afaceri, ci în talent și pasiune, pentru fotbal. Pentru a participa, echipele se vor putea înscrie sunând la numărul de telefon: 0724 043 609, până pe 17 decembrie 2012. Primele înscrise pe lista sponsorilor sunt companiile TOMRAD S.R.L și DEEP SERV, susținătoare permanentă a fotbalului vrâncean și veterană, pe lista sponsorilor. Puteți, în continuare, să fiți printre cei care iubesc fenomenul și contribuie la realizarea unui eveniment de excepție. Invitația este valabilă, iar lista rămâne deschisă.
   Echipele participante vor fi răsplătite cu premii în echipamente sportive, diplome, cupe și medalii. Favorita și campioana primelor două ediții ale competiției, echipa Voința DEEP SERV, care a încununat cu succes, numele firmei, pe care o reprezintă și a câștigat admirația suporterilor vrânceni, își va apăra titlul și în cadrul celei de-a III-a ediții. Atât susținătorii echipelor, cât și cei care doresc să vadă o competiție de fotbal valoroasă, cu un titlu aprig disputat, nu au voie să rateze acest eveniment. Intrarea este liberă.

Reguli de participare:
• se interzice participarea jucătorilor legitimați la diviziile A, B, C și futsal;
• este obligatoriu ca jucătorii să fie născuți în județul Vrancea și/sau cu contract de muncă, în județul Vrancea, de minim 2 ani;
• vârsta minimă de participare este 16 ani;
• taxa de participare este de 700 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?