Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Vrânceanul Emil Burcăcel s-a transferat la ocupanta locului doi de pe Insula Jersey


Unul dintre cei mai buni jucători vrânceni de fotbal care au activat în cadrul ligilor a treia și a campionatului județean, la minifotbal și la futsal, vrânceanul Emil Burcăcel a decis că este timpul să plece din România și să se apuce de muncă. Åži-a găsit rapid un loc stabil pe Insula Jersey, cea mai mare și cea mai cunoscută dintre Insulele Canalului Mânecii, dependență a coroanei britanice. Cum nu a putut sta departe de sportul-rege, Burcăcel și-a găsit din prima lună a acestui an o nouă echipă la care evoluează în timpul liber, St. Pauls, o formație care se află în liga Combination Division și care în prezent se află pe locul 2 din 16 echipe.
Anul trecut, Burcăcel a îmbrăcat tricoul echipei Academica Sporting FC. La echipă joacă doi români, cel mai cunoscut nume fiind Rareș Soporan, fotbalist care a evoluat de-a lungul timpului în România la echipa ca U Cluj, Politehnica Timișoara, Ceahlăul P. Neamț, FCM Reșița sau Milsami Orhei (Republica Moldova). „Sunt terenuri foarte bune, arbitraje ok. Toți care joacă la această echipă muncesc și în timpul liber joacă fotbal din plăcere. Se iau și bani, dar nu mulți”, a spus Emil Burcăcel, care sâmbătă are posibilitatea de a debuta pentru noua sa echipă în derby-ul programat cu ocupanta primului loc.
Transferul celor doi jucători români la gruparea din St. Pauls a fost mediatizat și în publicația locală Evening Jersey Post, unde antrenorul echipei, Paddy O Tole a avut cuvinte de laudă la adresa celor doi fotbaliști români. „Sunt doi jucători buni și soluții viabile pentru clubul nostru. Sper ca, prin ajutorul pe care îl vor da în teren fotbaliștii români, să reușim promovarea în eșalonul superior”, a spus antrenorul Paddy O Tole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?