Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Se caută un judecător şi un procuror, la Adjud


   Un post de judecător și un altul de procuror, ambele la Adjud, au fost scoase la concurs. Institutul Național al Magistraturii (INM) organizează examen de admitere, la nivel național fiind scoase la concurs 55 de posturi de magistrat, 35 dintre acestea fiind pentru judecător, iar 20 pentru procuror. La nivelul instanțelor și al Parchetelor din Vrancea, potrivit schemei date publicității de INM, vor fi scoase la concurs un post de judecător la Judecătoria Adjud și un post de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud. Înscrierile la concurs se pot face până pe 18 decembrie, la tribunalele sau Parchetele de pe lângă acestea.
   În ziua de 27 ianuarie, candidații vor susține testul grilă de verificare a cunoștințelor juridice la materiile drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal, iar pe 31 ianuarie vor fi afișate rezultatele obținute de fiecare candidat în parte la această probă.
   În zilele de 10 și 21 februarie, candidații vor susține testul grilă de verificare a raționamentului logic, respectiv interviul. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 martie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?