Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Încă o lună de arest pentru bărbatul din Milcovul acuzat de omor


   Bărbatul din Milcovul, acuzat că a ucis și aruncat în șanț un consătean, va mai petrece o lună în arest. Magistrații Tribunalului Vrancea au admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea de prelungire a arestului preventiv în cazul lui Costică Negoiță.
   Fapta pentru care bărbatul este cercetat în stare de arest datează din noaptea de 13 spre 14 august. Atunci, Costică ar fi ucis victima în bătaie, după care a transportat-o cu roaba și a aruncat-o într-un șanț. Cadavrul bărbatului purtând doar chiloți a fost găsit de un localnic, în dimineața următoarei zile. Ultima oară când victima a fost văzută în viață a fost cu o seară înainte de a muri, când era acasă la o vecină, împreună cu alți doi bărbați.
   Potrivit unor surse, în acea seară, cei patru ar fi consumat băuturi alcoolice, după care au discutat în contradictoriu. Costică ar fi pus mâna pe o secure și l-a lovit pe Gheorghiță până i-a sfărâmat oasele, victima decedând. Cel mai probabil, celelalte două persoane au asistat la scandal. Autorul ar fi încercat să scape de probele care îl incriminau, așa că a spălat locul de sânge, a dezbrăcat victima și a curățat-o, lăsând-o doar în chiloți, așa cum a fost descoperită de vecini, a doua zi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?