Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

ULTIMA ORĂ: 11 vrânceni care vizitau mănăstirile, răniți într-un accident la Neamţ


   11 vrânceni au fost răniți într-un accident de circulație, produs în noaptea de duminică spre luni, în județul Neamț. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 23.15, în comuna Grumăzești, din cauza ceții și a imprudenței în conducere.
   Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, șase persoane au fost rănite grav și cinci rănite ușor.
„Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce B. Ion, de  52 de ani, din municipiul Focșani, conducea un autoturism 8+1, pe DJ 155I, pe  direcția Târgu Neamț – Petricani, în localitatea Topolița, comuna Grumăzești,   nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga, în  intersecția cu DJ 155J, în condiții de vizibilitate redusă, pe timp de noapte și  ceață densă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în  coliziune cu un cap de pod din beton și gardul împrejmuitor al unei locuințe”, transmit polițiștii nemțeni. Microbuzul s-a răsturnat.
    Din accident a rezultat rănirea gravă a șase pasageri, respectiv  Stana M.,  de 56 de ani, din comuna Gura Caliței, Vasilica C., , de 57 de ani, din Focșani,  Petrina T., de 65 de ani, din  Focșani, Georgeta V., de 53 de ani, din comuna Slobozia – Ciorăști, Aurica D., de 57 de ani, din Focșani și Ionica M., de 59 de ani, din Focșani.
   De asemenea, șoferul și alți patru pasageri au suferit răni ușoare. Este vorba despre Didina F., de 52 de ani, Luminița G., de 36 de ani, Nicu R., de 35 de ani, toți din Focșani și Lenunța B., de 46 de ani, din comuna Tulnici.
   Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Vrâncenii făceau un tur al mănăstirilor din Moldova, iar în momentul în care a avut loc accidentul oamenii se întorceau de la o mănăstire din județul Suceava și mergeau la o altă Mănăstire din județul Neamț.
   De menționat că în microbuz erau 11 persoane, iar numărul de locuiri era de 8+1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?