Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

VIDEO și GALERIE FOTO: Andreea Palade, Miss Boboc la Hippocrate


   Bobocii Åžcolii Postliceale Sanitare de stat „Hippocrate” din Focșani au luat parte aseară la „Balul Magic”, un spectacol fascinant, ce s-a desfășurat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor și în cadrul căruia titlul de Miss Boboc a fost obținut de frumoasa Andreea Palade.
   Alături de tineri au fost deputatul Ciprian Nica și primarul Decebal Bacinschi.
   Concursul a debutat cu proba de costume originale. Fetele s-au prezentat în fața publicului costumate ca pentru carnaval în ținute îndrăznețe realizate din materiale ecologice. A urmat apoi proba de originalitate. Frumoasele concurente au dansat pe ritmuri de muzică populară, orientală dar totodată au uimit publicul spectator cu scenete pline de umor sau pantomimă. Între probe, atmosfera a fost întreținută de trupa de dansatori a Postlicealei, dar și de un iluzionist venit special pentru acest bal. Pe numele său de scenă Augustin, a făcut mai multe trucuri și a vrăjit publicul care i-a urmărit demonstrațiile cu sufletul la gură. De altfel, trucurile magicianului au încheiat o seară care s-a dovedit a fi cu adevărat magică, așa cum a fost și titlul Balului.
   La finalul unei întreceri atât de interesante, membrii juriului au decis să o desemneze Miss Boboc a Åžcolii Postliceale Sanitare „Hippocrate” din Focșani pe Andreea Palade. S-a mai acordat titlul de Miss spontaneitate studentei Mădălina Bica, iar titlul de Miss eleganță a revenit Andreei Cioacătă. Miss popularitate este Jeni Alban , iar Miss originalitate Cristina Sebe.
   Inspectorul școlar general adjunct Luminița Balaban a fost președinte al juriului. Concurentele au primit diplome și premii constând în ținute oferite de o casă de modă, dar și produse cosmetice.Alături de studenți a stat directorul Åžcolii Postliceale, profesoara dr. Cristina Nedelcu.

22 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?