Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbatul după care s-a tras cu arma, a recunoscut că vroia să fure


   Bărbatul de 43 de ani, din Focșani, care marți seara a determinat un polițist să folosească armamentul din dotare, a recunoscut că vroia să fure acumulatorul Daciei. Acum, Andrei Åžtefan este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.
   Reamintim că marți seara, în jurul orei 20.00, un polițist de ordine publică de la Poliția municipiului Focșani a tras două focuri de avertisment, după un bărbat care forța capota unei Dacia și care a luat-o la fugă atunci când a fost somat. Nu a apucat să ajungă prea departe, principalul suspect fiind prins și imobilizat la o distanță de 300 metri de locul în care vroia să dea spargerea. „La data de 20 noiembrie a.c., orele 20.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Focșani – Biroul de Ordine Publică, în timp ce executa serviciul pe strada Bucegi, din localitate, în dreptul imobilului cu numărul 6 a observat un bărbat care a deschis portiera stânga față de la un autoturism parcat marca Dacia. Acesta a pătruns în interiorul autovehiculului și a acționat sistemul de deschidere a capotei motorului. Polițiștii s-au apropiat de bărbat și i-au solicitat să se legitimeze, moment în care acesta a fugit”, ne-a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
   Polițiștii au luat-o pe urmele bărbatului și pentru că acesta nu a vrut sub nicio formă să se oprească, unul dintre ei a tras două focuri de armă. Ulterior, bărbatul a fost imobilizat și dus la sediul Poliției municipiului Focșani pentru a fi audiat. Andrei Åžtefan a recunoscut că vroia să fure bateria mașinii. „Acesta a fost identificat ca fiind A. Åžtefan, de 43 ani, din localitate, care a recunoscut faptul că încerca să fure bateria autoturismului. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat. Cu ocazia reținerii suspectului, nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale”, a adăugat inspectorul Bogdan Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?