Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Un bărbat din Bolotești și-a recuperat astăzi portofelul pierdut, cu acte și 1100 lei, după ce un focșănean l-a găsit și l-a predat poliţiei

Magia Crăciunilui: portofel cu acte și bani pierdut returnat propietarului

Astăzi, 23 decembrie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din municipiul Focșani, care a predat un portofel găsit pe o stradă din municipiul Focșani, ce conținea mai multe documente personale și suma de aproximativ 1100 lei.
Bărbatul a declarat polițiștilor faptul că a găsit portofelul pe o stradă din municipiul Focșani.
Polițiștii au identificat proprietarul portofelului ca fiind un bărbat, de 56 de ani, din comuna Bolotești, sat Găgești.
Ziua de 23 decembrie s-a încheiat într-un mod fericit, atât pentru bărbatul de 56 de ani, care și-a recuperat bunurile pierdute, cât și pentru cel de 64 de ani, care a fost felicitat și căruia polițiștii i-au mulțumit pentru spiritul civic de care a dat dovadă, întărind speranța prin gestul său, mai ales în aceste zile magice .
Astfel de fapte readuc încrederea în ceea ce înseamnă bună-credință, respect față de aproape și reprezintă un exemplu pentru ceilalți cetățeni.
COMUNICAT DE PRESĂ al IPJ Vrancea, 23 decembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?