Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Cetățeni străini lăsați fără permise de polițiștii vrânceni


   Mai mulți cetățeni străini au rămas fără permise de conducere, după ce polițiștii vrânceni i-au prins pe picior greșit. Inspectorul Cătălin Manea, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere (SPR) Vrancea, ne-a precizat că în urma activităților desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute de polițiștii rutieri, au fost aplicate 624 sancțiuni contravenționale, au fost reținute 23 de permise de conducere, două certificate de înmatriculare și au fost întocmite 11 dosare penale.
   Cele mai multe dintre amenzi au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, respectiv 221, și tot pentru depășirea limitei legale de viteză dar cu peste 50 kilometri pe oră au fost reținute 15 permise de conducere. Alte 85 de amenzi au fost aplicate șoferilor și pasagerilor care nu aveau cuplată centura de siguranță. Polițiștii au amendat și 60 de conducători de mopeduri.
   Potrivit inspectorului Cătălin Manea, în această perioadă, județul nostru este tranzitat de mulți cetățeni străini, care merg sau se întorc din concedii și nu respectă regulile de circulație. Printre străinii sancționați de polițiștii vrânceni s-a numărat și Cristian M., de 35 de ani, cetățen italian, care a efectuat o depășire neregulamentară. Pentru asta, oamenii legii l-au lăsat fără permis de conducere. Valentin N., de 39 de ani, din Republica Moldova, a rămas fără permis de conducere, emis de autoritățile italiene, după ce a efectuat o depășire neregulamentară.
   Nici șoferii care au circulat cu viteză nu au scăpat. Adrian M., de 40 de ani, din Buhuși, a rămas pieton pentru 90 de zile, fiind depistat în timp ce rula cu 117 kilometri pe oră prin Mărășești. În aceeași localitate, polițiștii l-au depistat și pe Vasile Venutu F., de 45 de ani, care conducea un WV cu 116 kilometri pe oră, prin localitate.
   Tot la sfârșitul săptămânii trecute, a rămas fără permis și Ioan Laurențiu B., de 44 de ani, din Dorohoi. Mașina sa a fost înregistrată de radar când circula cu 111 kilometri pe oră prin Popești. De asemenea, și Ionel G., de 30 de ani, din Tecuci, a rămas pieton, el circulând cu 121 de kilometri pe oră prin Garoafa, iar Gabriela L., de 45 de ani, din Focșani, circula cu 112 kilometri pe oră pe Șoseaua de Centură a Focșaniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?