Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Mai multor directori le expiră mandatele


   Directorilor mai multor unități de învățământ din județ le expiră mandatele, pe 25 noiembrie. În această situație se află Monica Negoiță, de la Grădinița nr.13 Focșani, al cărei mandat de director expiră pe 25 noiembrie, dar și Tiberiu Dima, director al Åžcolii „Ion Basgan”, alături de Dumitra Sali, de la Åžcoala din Poiana Cristei, și Laurențiu Burloiu, director al Åžcolii din Bârsești. Åži Mihaelei Neagu, director adjunct al Colegiului Național „Al. I. Cuza” din Focșani îi va expira mandatul, pe 27 noiembrie.
   După data de 27 noiembrie, în fruntea școlilor din județ mai rămân doar patru directori cu concurs, ale căror mandate expiră în luna septembrie a anului viitor, restul fiind numiți cu detașare în interesul învățământului, până la organizarea următorului concurs, dar nu mai târziu de 31 august 2013.
   Pe lista directorilor cu concurs se află Cornel Noană, care conduce Colegiul Național „Unirea” din Focșani, Åžtefan Moraru, director al Grupului Åžcolar „G.G. Longinescu” din Focșani, Sorinel Stănilă, directorul Liceului Teoretic „Grigore Gheba” din Dumitrești, și Ion Purdel, director al Åžcolii Găgești, din comuna Bolotești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?